Nieuwe toestellen van HTek

HTek is een chinese fabrikant die sinds 2005 actief is met de ontwikkeling van VOIP apparatuur. Met de nieuwe UC900 lijn biedt HTek een voordelige serie toestellen die naadloos integreren binnen de hosted 3CX omgeving van Yourtelecom BV

tiptel Htek UC926 excl voeding

De HTEK UC926 is een innovatieve Gigabit IP-telefoon. Het ondersteunt maximaal 5-weg conferentie. tiptel HTEK UC926 is geoptimaliseerd voor executive gebruik. Programmeerbare toetsen kunnen worden geconfigureerd als IP PBX-functies, zoals BLF, SCA, Intercom, gesprekken aannemen, wacht-gesprekken en vele andere functies. De hoge resolutie TFT-LCD en HD Voice brengen je een levensechte visuele en audio-ervaring.

tiptel Htek UC46 uitbredingsmodule incl voeding

De HTEK UC46 is uitbreidingsmodule voor de HTEK UC924/926 IP-telefoons. Het breidt de functionele mogelijkheden van uw IP-telefoon uit. Twee pagina’s met in totaal ??40 programmeerbare toetsen die u kunt programmeren voor; BLF, Speed ??dail, call park, pick-up etc.

tiptel Htek UC924 excl voeding

De HTEK UC924 is een innovatieve Gigabit IP-telefoon, met een 2.8” TFT-LCD-kleuren scherm met 480 * 320 pixels. Ondersteunt maximaal 5-weg conferentie. De tiptel HTEK UC924 is voorzien van vele functies en eenvoudig gebruik. De hoge resolutie TFT-LCD en HD Voice brengen je een levensechte visuele en audio-ervaring.

tiptel Htek UC923 excl voeding

De HTEK UC923 is een innovatieve Gigabit IP-telefoon, met een 2.8” TFT-LCD-kleuren scherm met 320 * 240 pixels. Ondersteunt maximaal 5-weg conferentie. De tiptel HTEK UC923 is voorzien van vele functies en eenvoudig gebruik. De hoge resolutie TFT-LCD en HD Voice brengen je een levensechte visuele en audio-ervaring.

tiptel Htek UC903 excl voeding

De HTEK UC903 levert superieure HD-audio kwaliteit, rijke en leading edge telefoniefuncties, bediening voor de gehele UC9 serie is gelijk en eenvoudig. Het is een perfecte keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek naar een hoge kwaliteit, rijke functie IP Phone tegen een betaalbare prijs.

tiptel Htek UC902 excl voeding

De Htek UC902 levert superieure HD-audio kwaliteit, rijke en leading edge telefoniefuncties, bediening voor de gehele UC9 serie is gelijk en eenvoudig. Het is een perfecte keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek naar een hoge kwaliteit, rijke functies tegen een betaalbare prijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *