Nieuw: Vast Mobiel integratie voor 3CX

Nu ook mobiele telefonie geïntegreerd in uw 3CX telefooncentrale

3CX

 

Met de mobiele VAMO integratie van Yourtelecom wordt uw mobiele telefoon een deel van uw 3CX telefooncentrale. Bellen en gebeld worden met uw mobiel alsof het een interne telefoon is.

Collega’s zien in 1 oogopslag uw beschikbaarheid en u bent bereikbaar op 1 nummer, zowel intern als extern, dit alles zonder speciale app of de noodzaak van een smartphone.

Met deze integratie beschikt u gelijk over 1 overzichtelijke factuur voor vast en mobiel.

Voorbeelden van de Yourtelecom VAMO integratie:

  • De buitendienst kan snel en eenvoudig worden bereikt middels een intern nummer en kan zelf ook snel en eenvoudig intern bellen.
  • Bij bedrijven met een DECT oplossing kan elk DECT toestel worden vervangen voor een eenvoudig mobiel toestel van bijvoorbeeld Nokia. Hiermee is men overal bereikbaar zonder de relatief dure DECT zenders en handsets (ook buiten het pand).
  • De ZZP-er kan met deze oplossing eenvoudig prive en zakelijk gescheiden houden met een 2-Sims toestel. Ook de keuze om met het zakelijke nummer te bellen of in tijdvakken het zakelijke nummer te kunnen beantwoorden zijn slechts enkele mogelijkheden.

 

Nokia 3310 full image

VAMO kost eenmalig € 15,00 aansluitkosten en € 29,00 per maand per aansluiting.

Hierbij zijn een onbeperkt bellen/sms bundel en 5GB data (op het 4G netwerk van T-Mobile) inbegrepen.

 

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met Evert-Jan Teunissen per e-mail op evert-jan@yourtelecom.nl of op telefoonnummer 085-4846900

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *